Boot poetsen: laat dat aan ons over

Tijdens het vaarseizoen krijgt uw boot heel wat te voorduren. Uv-straling, luchtverontreiniging, vuil, regen en het zoute water zorgen ervoor dat uw boot minimaal eens per jaar gepoetst moet worden. Dankzij de jarenlange ervaring weet u bij boot-reiniging zeker dat uw boot na het poetsen weer glanst als nieuw en beschermd is tegen de invloeden van het weer.

Boot ervoor                Boot erna

Is uw boot weer toe aan een flinke schoonmaakbeurt? Laat uw boot dan poetsen door de professionals van Boot-reiniging. Ook als uw boot buiten Nederland ligt aangemeerd kunnen wij deze poetsen. Bel voor meer informatie naar 0624442434 of mail naar info@Boot-reiniging.nl. Voor een offerte op maat verzoeken wij u het formulier rechts op de pagina in te vullen.

Risico’s als u zelf uw boot poetst

Veel mensen poetsen de boot zelf. Door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen is het echter mogelijk dat de gelcoat geel uitslaat, omdat deze schoonmaakmiddelen de huid van de boot afsluiten. Ook door bepaalde ontvetters kan de gelcoat op de lange termijn schraal worden en dof uitslaan.

Daarom is het verstandig om uw boot door professionals te laten poetsen, in plaats van zelf aan de slag te gaan. Boot-reiniging kan uw gehele boot reinigen en poetsen: onze werkzaamheden zitten er pas op als de klant tevreden is.

Boot laten poetsen? Kies voor 6 jaar ervaring

Bij Boot-reiniging weten we dankzij zes jaar ervaring precies wat we wel en juist niet moeten doen bij het poetsen van een boot. Onze schoonmaakmiddelen zullen uw boot niet aantasten en zijn bovendien milieuvriendelijk én volledig biologisch afbreekbaar. Bij het poetsen van uw boot komen namelijk hoe dan ook veel schoonmaakmiddelen in het water terecht – dit is helaas onvermijdelijk. Omdat wij de staat van het water net zo belangrijk vinden als die van de boten zelf, werken wij daarom zoveel mogelijk met milieuvriendelijke producten.

Een jaar lang glansgarantie na het poetsen van uw boot

Om er zeker van te zijn dat uw boot blinkend schoon blijft, bieden wij een jaar lang glansgarantie. Tevens geven wij onze klanten na de behandeling een speciale glansshampoo (zonder schadelijke stoffen) mee, zodat ze kleine viezigheden niet met de verkeerde middelen behandelen. Ook bieden wij in overleg met de klanten speciale wasprogramma’s en totaalpakketten aan, zodat u er zeker van bent dat uw boot de schoonmaakbeurt(en) krijgt die het nodig heeft.

Laat vliegroest zo snel mogelijk verwijderen

Onbehandelde en behandelde vliegroest
Links: behandeld – Rechts: onbehandeld

Vliegroest ontstaat wanneer kleine metaaldeeltjes (die vrijkomen bij schuren en slijpen) op uw boot neerdwarrelen. Deze roest kan zeer hardnekkig zijn: als het blijft liggen brandt het in de lak of gelcoat van uw boot. Als dit niet tijdig verwijderd wordt kan het de gelcoat of laklaag onherstelbaar aantasten. U kunt de vliegroest niet alleen zien: als u met uw hand over de lak strijkt, zal deze bij vliegroest tevens ruw aanvoelen. Boot-reiniging is specialist in het verwijderen en verhelpen van vliegroest.

Boot poetsen in binnen- en buitenland

Boot-reiniging is in zowel binnen- als buitenland werkzaam. Van Friesland (met populaire watersportplekken als Sneek en Lemmer) tot Zeeland, van hoofdstad Amsterdam tot havenstad Rotterdam, van Almere tot Zwolle – geen plek is ons te gek. Daarnaast opereert Boot-reiniging ook in het buitenland: zo hebben wij inmiddels boten mogen poetsen in Marokko, Frankrijk en Duitsland.

Wilt u uw boot laten poetsen door Boot-reiniging? Bel voor meer informatie naar 0624442434 of mail naar info@Boot-reiniging

Offerte aanvraag

2 + 5 = ?