Boot polijsten: een uiterst precies werk

Het polijsten van uw boot is specialistisch werk en noodzakelijk om uw boot in topconditie te houden. Door natuurverschijnselen zoals uv-straling, regen en het zoute zeewater is uw boot kwetsbaar voor vuil, luchtverontreiniging en vorst. Dit is schadelijk voor uw boot: zo begint de gelcoat te verkleuren en slaat de lak dof uit. Een hogedrukspuit of flinke poetsbeurt is in dit geval niet voldoende. Om de boot zijn oorspronkelijke glans en kleur weer terug te geven, dient u deze te laten polijsten.

Laat uw boot polijsten door professionals

Een boot polijsten is een uiterst precies werk, doordat er slechts een dun laagje van de lak of gelcoat moet worden afgeschuurd. Naar gelang de staat van de boot polijsten wij in meerdere stappen; eerst matteren wij de boot en vervolgens polijsten we steeds fijner. Hierdoor komt de oorspronkelijke kleur en glans weer terug en ontstaat er een gladde toplaag, die wij daarna voorzien van poets (dit is tevens de beschermlaag).

Wilt u uw boot laten polijsten door professionals? Neem dan contact op met Boot-reiniging voor advies en een geheel vrijblijvende offerte. Bel 0624442434 of vul ons offerteformulier rechts op de pagina in.

Krassen en doffe plekken verwijderen

Bij Boot-reiniging behandelen we uw boot met een professionele polijstmachine. Met fijn schuurpapier wordt een dun laagje lak weggeschuurd, waardoor we kleine krasjes kunnen verwijderen. Vervolgens brengen we een nieuwe waslaag aan, die ervoor zorgt dat uw boot weer mooi glimt. Bij grote schade dienen we de boot vaker te polijsten. We beginnen in dat geval met waterproof schuurpapier en gaan vervolgens over op een grove polijst. Door steeds een fijnere polijst te gebruiken, brengen wij uw boot weer in nieuwstaat.

Polijsten ervoor       Polijsten erna

Laat uw boot minimaal één keer per jaar polijsten

Of u nu dagelijks het water opgaat of slechts enkele vaartochten per jaar maakt: kleine krasjes op de boot zijn onvermijdelijk. Er zijn daarnaast altijd plekken op de boot waar de lak of gelcoat automatisch sneller dof uitslaat, zoals rond de fenders. Daarom adviseren wij om de boot minimaal een keer per jaar te laten polijsten en in de was te laten zetten.

De glansgarantie van Boot-reiniging

Boot-reiniging biedt een jaar lang glansgarantie, zodat u er zeker van bent dat uw boot blinkend schoon blijft. Tevens geven wij onze klanten na het polijsten een speciale glansshampoo (zonder schadelijke stoffen) mee, zodat ze kleine viezigheden met de juiste middelen kunnen behandelen. Ook kunnen wij in overleg met de booteigenaar speciale wasprogramma’s en totaalpakketten opstellen, zodat u er zeker van bent dat uw boot de schoonmaakbeurt(en) krijgt die het nodig heeft.

Wilt u uw boot polijsten? Bel voor meer informatie over onze behandeling en bijbehorende kosten naar 0624442434

Boot polijsten in binnen- en buitenland

Werkgebied Yacht Cleaning InternationalBoot-reiniging polijst boten in heel Nederland. Van onze thuishaven in Lelystad tot het verre Zeeland, van het noordelijke Groningen tot aan Hoek van Holland – geen plek is ons te gek. Daarnaast opereert Boot-reiniging ook in het buitenland: zo hebben wij inmiddels boten gepolijst in Duitsland, Marokko, Frankrijk en Spanje. Ligt uw boot in Nederland, dan berekenen wij géén voorrijkosten.

Wilt u uw boot laten polijsten door Boot-reiniging? Bel voor meer informatie naar
0624442434 of mail naar info@boot-reiniging.nl.

Offerte aanvraag

4 + 1 = ?