Yacht Cleaning International zorgt voor zowel het exterieur als het interieur van uw boot. Bij Yacht Cleaning International kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden:

Boot poetsen

Uw boot wordt tijdens het vaarseizoen blootgesteld aan onder andere uv-straling en luchtverontreiniging. Het is daarom belangrijk om minimaal eenmaal per jaar uw boot te laten poetsen. Boot-reiniging heeft al ruim 6 jaar ervaring en laat uw boot weer glanzen. Meer weten over het poetsen van uw boot? U leest er alles over op de pagina Boot poetsen.

Boot polijsten

Zout zeewater maakt uw boot kwetsbaar voor vuil en vorst. De gelcoat verkleurt en de lak van uw boot wordt dof. In deze gevallen kan Boot-reiniging uw boot polijsten: zo krijgt de boot zijn glans en kleur weer terug. Op de pagina Boot polijsten vindt u meer informatie.

Boot reinigen

Om uw boot mooi te houden, adviseert Boot-reiniging om minimaal eenmaal per jaar uw boot te laten reinigen. Boot-reiniging reinigt zowel het interieur als het exterieur van uw boot. Wij verwijderen op professionele wijze muffe geuren, vlekken in de bekleding en kalkaanslag in de badkamer. Meer informatie vindt u op de pagina Boot reinigen.

Roestvrijstaal

Boot-reiniging kan alle roestvrijstalen onderdelen van uw boot poetsen. Hiermee wordt kalkaanslag voorkomen. Ook kunnen we uw teakdek er weer als nieuw uit laten zien, en impregneren we deze om kalkaanslag te voorkomen.

Interieur

Ook het interieur kan bij ons een grondige schoonmaakbeurt krijgen. Zo halen wij vlekken uit uw bekleding en vetten wij het leer in (wij adviseren om dit twee keer per jaar te doen). Daarnaast is het mogelijk uw boot door ons te laten stofzuigen of de ramen te reinigen.

Ozonbehandeling

Last van ongewenste geuren in uw boot? Met behulp van een ozonbehandeling kunnen wij alle nare luchtjes uit uw boot doen verdwijnen. Ook als er olie in uw bilgeruim terecht is gekomen maken wij dit schoon.

Vliegroest

Vliegroest komt vaak voor. Dit zijn kleine metaaldeeltjes in de lucht (veroorzaakt door slijpen of schuren) die neerkomen op uw boot. Als dit blijft liggen, branden deze in uw lak of gelcoat en zullen ze gaan roesten. Boot-reiniging is specialist in het verhelpen van dit probleem en werkt veel samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, die dit in vrijwel alle gevallen dekken.

Meer weten over onze behandelmethodes of tarieven? Bel 0624442434 of mail naar info@boot-reiniging.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvraag

2 + 3 = ?